The Concept Guy Logo
  • Vic and Christine - ClevedonA request for a freestanding entertainment space with guest accommodation lead to this development. Adjacent to the existing heritage property I was able to incorporate the clients wishes to maintain a traditional feel externally with period features but have a contemporary flexible interior space that could adapt to the various functions held there.
  • Hayley & John - Campbells BayA challenging brief to make a small but historic character property into a large modern family home. External details were replicated and the style of the original Architect studied so that the result would hopefully be something that Vernon Brown would also have approved of.
  • Jackie & Simon - Mairangi BayAn awkwardly located kitchen interfered with the flow of this family home so I suggested moving it and opening the back of the property out to the garden. Changing access points can dramatically alter the feel and comfort within a house as proved the case here.
  • Jerrod
  • Lloyd - MilfordA little used L shaped deck area becomes a wonderful addition, improving the size and flow of the existing living spaces. Use of glazing overhead stops the encompassed areas becoming dark and adds a sense of sophistication to the new rooms ambience.
  • Matt - HowickWhilst being a large house it suffered from very little engagement with its lifestyle setting primarily due to the number of small cramped spaces around the kitchen. The solution was to open the kitchen up to the views with direct access outside and rationalise the more service orientated areas.
  • Sam & Murray - Castor BayAs a pre cursor to major renovation I was asked to re-configure the pool area before the upcoming summer. The result a much larger feeling of space, a better connection between pool and house, and much more fun environment for the kids with the relocated spa and diving platform.
  • Andy & Lucie - AlbanyHaving built a large entertainment deck at the back of the property the flow of the house no longer worked for the couple. By redesigning the kitchen area the family can now make full use of everything the house has to offer.
  • Andrew & Tracey
DHTML Slideshow by WOWSlider.com v5.2

Click on image to see more details